ЦЕ НОВИЙ КРОК В НАШІЙ ІСТОРІЇ, ЯКИМ МИ ПИШАЄМОСЯ!

Ще один структурний підрозділ ОВТ аптечного об’єднання, який функціонує від травня 2019 року, отримав право на здійснення господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів – Аптека № 3 у м.Підгайці.

Звичайно, знадобився час, суттєві вкладення та зусилля аби облаштувати будівлю відповідно до Ліцензійних вимог, залучити кваліфікований персонал, забезпечити аптеку належною матеріально-технічною базою та широким асортиментом потрібних людям ліків. Проте, усі старання не були марними. Отож, сьогодні у м. Підгайці з’явилася справжня соціальна аптека із доступними цінами,  якісними лікарськими засобами і кваліфікованим обслуговуванням, оскільки місія аптечної мережі Тернопільського обласного виробничо–торгового аптечного об’єднання – «ЯКІСНА ФАРМАЦЕВТИЧНА ПОСЛУГА ТА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ».

Генеральний директор ОВТ аптечного об’єднання Наталія Марків зазначила, що  одним з основних напрямків роботи підприємства є розширення мережі та відкриття комунальних аптек з повним пакетом послуг. Аптека № 3 увібрала в себе усе найкраще, притаманне соціальній мережі, а саме: прозорість формування цін на лікарські засоби, виважений підхід до визначення асортименту, орієнтованого в першу чергу на споживача, а не на отримання надприбутку, участь в урядовій програмі «Доступні ліки» та пілотного проекту із забезпечення препаратами інсуліну громадян, що його потребують, а також медикаментами за пільговими рецептами по загальнодержавним програмам в галузі охорони здоров’я.  

Функціонування аптеки № 3 ОВТ аптечного об’єднання стало ще одним підтвердженням того, як розуміння з боку влади потреб людей, її чіткі кроки у сучасній складній економічній ситуації приносять реальні результати.