ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ РОБОТИ АПТЕЧНИХ ЗАКЛАДІВ ТОВТАО

Управління сучасним закладом охорони здоров’я потребує систематичної інформації про господарські процеси, їх характер та обсяги, про наявність та ефективність використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, а також фінансові результати діяльності. Основним джерелом такої інформації в ОВТ аптечному об’єднанні є дані господарського обліку, які систематизуються у звітність, що формується та подається керівниками (завідувачами) аптечних закладів щорічно, відповідно до плану-графіка.

Сьогодні, 01 червня, під керівництвом генерального директора ОВТ аптечного об’єднання розпочалась робота щодо опрацювання звітів завідувачів аптек за 2020 рік. Участь у роботі взяли керівники організаційно-правового, фінансово-економічного, торгового відділів та господарського сектору, які  надали відповідну оцінку діяльності завідувачів аптек.  

Згідно із затвердженим графіком про свою роботу звітували: завідувач аптеки №2 м.Бережани, завідувач аптеки №9 смт.Козова та завідувач аптеки №37 м.Кременець.

Варто зазначити,  що оцінка діяльності керівників проводиться, враховуючи  їх побажання та планування робіт на наступний рік.  На підставі всебічного   аналізу    роботи   розробляється  план САРА, що опрацьовується  завідувачем аптечного закладу.

Саме така система звітності ТОВТАО  дає можливість виявити досягнення і недоліки в роботі  керівника аптечного закладу, забезпечує адмінапарат ОВТ аптечного об’єднання відповідною інформацією, необхідною для контролю за економічним і соціальним (комунікація, мотивація, фармпослуга) розвитком структурного підрозділу, а також для прийняття управлінських  рішень.