ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ ПФНЗ «МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» НА БАЗІ ТОВТАО

      З 24 травня 2021 року в аптеках № 1 та № 168 Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного об’єднання  розпочали  переддипломну практику 12 студентів ІІІ курсу Приватного фахового навчального закладу «Медичний коледж» спеціальності «Фармація», яка триватиме впродовж чотирьох тижнів до 18 червня 2021 року.

      Практика є однією з основних складових програми підготовки фахівців, головним завданням якої є застосування теоретичних знань під час роботи в аптечному закладі. Загальним керівником на базі стажування є генеральний  директор Марків Наталія Василівна, координатором – старший провізор Гінка Марина Василівна, а  безпосередніми керівниками – Сусла Ірина Володимирівна, завідувач  аптеки № 168, та  Ткач Олена Євгенівна, завідувач  аптеки № 1.

      Переддипломна практика є завершальним етапом навчання і проводиться з метою узагальнення і вдосконалення знань, практичних вмінь та навичок, оволодіння професійним досвідом та готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності, збору матеріалів для дипломного проекту.